12 september, 2017

Workshops

Workshops

En workshop är ett utmärkt sätt för grupper att direkt börja jobba med ” från prat till handling”. Vi använder utmaningar från vardagen i diskussioner, grupparbeten och övningar för lärande framåt.  Vi har efterfrågade tema för workshops som vi ofta arbetar med och skapar även workshops efter våra kunders specifika frågeställningar och behov.

 Read in English

Utveckling & Förändringsworkshops

Vårt arbete grundar sig på kvalitet och hållbarhet, därför arbetar vi med utveckling och förändring på lång sikt. Allt lärande sker via repetition och träning för succesiv utveckling. Vi tror på att övning ger färdighet och att uppföljning stödjer processen.

3- 6 tillfällen med träning och integrering i vardagen mellan tillfällena.

Inspirationsworkshop eller föreläsning

En inspirationsworkshop eller föreläsning ger deltagarna påminnelser, boost, insikter eller aha upplevelser i vardagen. De får vara delaktiga och känna på upplevelser i stunden vilket förstärker både minne och lärande. Många använder våra workshops för att förena nytta och nöje. Använd våra uppskattade tema eller prata med oss om era behov.

Föreläsning 2 timmar eller workshops halv- eller heldag

  • SjälvLedarskap – Who do you choose to be? How do you choose to show up?
  • Happian eller Worriankultur – Förhållningssätt och beteende
  • Din inre drivkraft – mer glädje och motivation i vardagen
  • Från press och stress till passion och balans
  • Folkhopen inom oss – förståelse för olikheter – bli medveten om dina roller i vardagen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng