12 september, 2017

Tjänster

Coaching & Handledning

Coaching och handledning är för dig som vill utvecklas och genomföra förändringar. Vi vänder oss till dig som inser att du bara använder en del av din fulla kapacitet. Coaching är för dig som vill ha ett professionellt stöd utanför den egna organisationen och som är beredd att investera för att utveckla din talang, kunskap och potential.

Ledarprogram

Vi tränar individer i medvetet och aktivt ledarskap i syfte att leda sig själva och andra mot nya framgångar. Vi utvecklar ledare, ledningsgrupper och organisationer mot tydliga och gemensamma mål, värderingar och resultat. Vår styrka ligger i att bygga förtroende och öppenhet i rummet och skapa en miljö för utveckling på hög nivå. 

Kurser

Alla våra kurser omfattar personlig utveckling och självledarskap som syftar till att möjliggöra önskvärda förändringar i din vardag. Du kanske har en önskan om att uppleva mer glädje, vara mer närvarande eller att välja en ny karriär, ta hand om relationer, skapa ett bättre liv eller att leva din dröm. Den själsliga aspekten är en självklar ingrediens för oss och rör de existentiella frågorna i livet. Oavsett om du väljer att kalla det andlighet eller något annat så är du välkommen med den livssyn som känns rätt för dig. 

Workshop

En workshop är ett utmärkt sätt för grupper att direkt börja jobba med ” från prat till handling”. Vi använder utmaningar från vardagen i diskussioner, grupparbeten och övningar för lärande framåt.  Vi har efterfrågade tema för workshops som vi ofta arbetar med och skapar även workshops efter våra kunders specifika frågeställningar och behov.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng