12 september, 2017

Stresshantering

Ocean

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stress är en livsviktig reaktion som rätt använd kan bidra till högre prestationsförmåga. Stress över tid ger dock dålig prestationsförmåga, sämre resultat och kan vara direkt skadlig och resultera i sjukdom. Vi ger er kunskap, erfarenhet och verktyg om stress och stresshantering – för bättre prestation på arbetet, bättre hälsa och livskvalitet – för att kunna hantera nutidens utmanande vardag.

Tjänster vi erbjuder:

Inspirationsseminarium ”Stress på gott & ont”

Seminarium i syfte att öka medvetenhet hos medarbetare kring stress och stresshantering.

 

Workshop ”Känn igen och hantera din egen stress”

Workshop med syftet att öka medvetenhet kring stress och dess signaler både för sig själva och sina medarbetare samt kartlägga och hitta metoder för stresshantering, mer balans och energi i vardagen.

 

Stresshanteringsinsats – Må bra, prestera bra och skapa resultat!

En helhetslösning för ditt företag där vi med långsiktighet utbildar och delger verktyg som bidrar till en välmående personal och god kultur. Vi håller föreläsning för alla chefer och medarbetare. Därefter workshops i mindre grupper för chefer och medarbetare. Vidare sker uppföljning för att integrera kunskapen och förändra beteende och kultur.
Vi tränar och coachar HR/facilatorer  ”train the trainers” så att ni som företag själva kan bibehålla och fortsätta att skapa en välmående kultur.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng