12 september, 2017

Effektiv Kommunikation & Feedback

 

En av de viktigaste förutsättningarna för att ledningsgrupper, team och individer ska fungera effektivt är god kommunikation. För att hålla god kvalitet både i relationer och situationer i organisationen behövs ett gemensamt språk och kommunikationskunskap för att skapa tydlighet och goda resultat.

 

Ni tränar aktivt under workshops för att verkligen integrera våra enkla modeller och konkreta verktyg i syftet att kunna använda dem direkt i er vardag. Ni kan också använda vår App, StopApp som ett stöd efter en kommunikationsworskhop för integrering av ert lärande. Dessa workshops kan hjälpa er som ledningsgrupp eller team att skapa effektivare möten, tydliggöra värderingar, öka förmågan att ge feedback som når fram samt skapa god stämning och en värdegrundad kultur i företaget.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng