12 september, 2017

Det Självklara Ledarskapet – för erfarna ledare

 

Alla våra program är avsedda att utveckla kompetensen i ert företag och stärka återväxten av ledare och talanger i er organisation. Det Självklara Ledarskapet är ett ledarprogram för erfarna ledare där vi lägger fokus på det personliga ledarskapet. Du som ledare får verktyg för att utveckla ditt kommunikativa ledarskap samt ett holistiskt förhållningssätt i din ledarroll. Du blir redo att leda dig själv och andra från en plats inom dig som är fullkomligt självklar!

Du och ditt ledarskap

Det som utmärker goda ledare i dagens föränderliga värld är mogna ledare med trygghet, mod och karisma. En ledare idag behöver vara i nuet – använda och lita på sin intuition, kommunicera och agera från en inre självklarhet. Det Självklara Ledarskapet är ett autentiskt ledarskap med högsta nivån av medvetenhet. Utmärkande för detta ledarskap är det solistiska perspektivet där RELATIONER och BEHOV sätts i fokus vilket ökar graden av inre motivation på alla nivåer i organisationen. Det egostyrda ledarskapet försvinner och ett tjänande ledarskap tar form. Effektivitet och lönsamhet är resultat av att ledarens fokus ligger på individens och organisationens behov snarare än egenintresse. Effekten blir också att medarbetarna agerar mer utifrån meningsfullhet än för straff och belöning.

Du själv är verktyget i ditt självklara ledarskap. Din egen vardag och verkliga relationer är utgångspunkt för ditt lärande – en intensiv och kraftfull träning med ett kännbart resultat! Även om du gått andra ledarutbildningar med fokus på din personliga utveckling utmanar vi dig att möta dig själv på ett annorlunda sätt. Med 20 års erfarenhet och möten med tusentals människor i deras personliga utveckling – guidar vi dig till din egen Självklarhet. Vårt sätt att arbeta beskrivs och upplevs ofta som unikt!

Målgrupp

Erfarna chefer, executives. Du har en god grund i ditt personliga ledarskap och är redo att lyfta dig till nya nivåer. Du har vilja, mod och öppenhet för djupa processer, utveckling och medvetna möten med dig själv och andra. Du är i en roll som kräver att du kan hantera situationer, relationer och kommunikation på ett framgångsrikt sätt.

Vi förväntar oss av dig

Att du har ett öppet sinne och är villig till förändring och att prova nya sätt. Att vi får utmana dig och att du är redo att möta djup och höjd i dig själv. Att du är villig att bidra till andra i deras utveckling. Att du tar ansvar för dina egna gränser på ett moget sätt. Att du är ärlig mot dig själv, andra deltagare och mot oss som handledare.

Syfte

 • Att utmana och utveckla dig som erfaren ledare, executive och att skapa medveten inre drivkraft och aktivt yttre engagemang. Du har stort inflytande på dig själv, medarbetare och på företagets kultur så syftet är att du ska välja VEM DU VILL VARA och HUR DU VILL AGERA.
 • Att stärka företagets högsta ledning för att skapa modiga, stabila chefer som skapar resultat på ett ödmjukt och kraftfullt sätt.

Mål

 • Personlig tillväxt i flera dimensioner – använd alla dina resurser – tanke, känsla, kropp och själ
 • Stärka dina olika ledarroller – Förebilden, Teambyggaren, Kommunikatören och Utvecklaren
 • Öka Intuition och transformation
 • Fördjupning av kommunikationskompetens på tre nivåer, inre, intern & extern
 • Feedback
 • Ökad kompetens i Coachande förhållningssätt
 • ”Mindfullness for Workfullness” – varande och görande för mer kvalitativa beslut och resultat
 • Skapa mål och handlingsplan för Ditt Transformerande Ledarskap
 • Stärka relationen till dig själv och andra

 

Metod och upplägg

Programmet är upplevelsebaserat 3+2 dagar.

 • Vi varvar diskussioner, individ- gruppövningar, teori, reflektion, processarbete samt erfarenhetsutbyte. Verkliga relationer och situationer i vardagen är utgångspunkt för lärandet . Vi använder konkreta och användbara verktyg som främjar samarbete, både med dig själv och andra.
 • Hemuppgifter samt samtal med deltagare mellan träffarna bidrar till en integrering av de verktyg och den kunskap du får under utbildningsdagarna. Dessa verktyg kan även direkt implementeras och tränas i vardagen.

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng